Vores fonde

Advice Capital Robotics

Advice Capital Robotics er en investering i digitalisering og automatisering, for at deltage i værdiskabelsen af fremtidens vindere inden for produktivitetsforbedrende teknologi. Verden har et enormt behov for automatiseringsteknologi til at drive produktivitet fremover i

Vision Fund

Advice Capital Vision Fund er en global aktiefond med fokus på langsigtet absolut afkast. Strategien er at udvælge strukturelle vækstvirksomheder frem mod 2035 og under hensyntagen til den gennemprøvede risiko / afkastmetode der hedder GARP

Advice Capital Vision

Advice Capital Vision Fund fokuserer på de mest sandsynlige vækstlommer i 2020’ernes digitalisering, sundhed, bæredygtighed og forsyning.

Blåstemplet Biotek

Fonden følger en investeringsmodel der kombinerer 20 års erfaring med børsnoterede selskaber med en blåstempling fra de amerikanske sundhedsmyndigheder (FDA). I 2012 skabte FDA den såkaldte Breakthrough Therapy Designation (BTD) som blandt andet Genmab modtog i 2013 for Daratumumab.

Breakthrough Biotech

Advice Capital Breakthrough Biotech investerer i kvalitetsselskaber inden for biotech-industrien, som har modtaget regulatorisk blåstempling fra de amerikanske fødevare- og sundhedsmyndigheder. Vores primære fokus i fonden er på selskaber der har modtaget BTD-stempling inden for cancer, immunonkologi og genterapi.

Advice Capital Global

Advice Capital Global investerer i globale ledere af højeste kvalitet. Vi investerer på tværs af geografier og sektorer med et fokus på ledere inden for teknologi, finans og forbrug.   Historiske afkast 2018: 0,4% 2019:

Advice Capital Global

Advice Capital Globale investerer i attraktive selskaber på tværs af sektor, geografi og størrelse.