Kapitalforvalter til en verden i forandring

Langsigtet Kapitalforvalter

Vores investeringsstrategier er to-delte med en makro historie og en special historie –  og vores investeringshorisont er langsigtet.

Vi udvælger alle vores virksomheder individuelt i overensstemmelse med vores mandat, forvalter dem aktivt og følger dem i en årerække. Ofte har vi løbende samtaler med selskabets ledelse for at sikre at udviklingen forløber efter planen.

Når man er langsigtet kapitalforvalter betyder det at vi typisk høster gevinsterne lidt senere i forløbet, så vi opfordrer vores investorer til at have de langsigtede briller på i vores fonde, gerne 5-7 år.

Kapitalforvaltning handler om tillid

Idag kender vi vores kunder personligt efter mange års partnerskab. Den personlige kontakt skaber tillid. Vi oplever det som et stort ansvar at pleje andres formue og vi gør det med integritet.

Derfor gør vi meget ud af at forklare vores strategi og er altid tilgængelig for spørgsmål – også når tiderne er svære som nu.

For mange af vores investorer er det yderligere tillidsskabende at vi som kapitalforvalter har hånden på kogepladen. Både vores virksomhed og vores porteføljemanagers har investeret i vores børsnoterede investeringsforeninger og i de Alternative Investeringsforeninger.

Over tid er aktieinvestering dog klart den bedste måde at investere sin formue på, når man spreder sin risiko fornuftigt. Derfor er Advice Capital udelukkende et aktiehus.

kapitalforvalter

kapitalforvaltning

Arrangementer og konferencer

Enkelte gange om året er vi vært for Advice Capitals medinvestorer hvor vores porteføljemanagers fremlægger forventningerne til fondene og året der gik.

Det er en god mulighed for os at kommunikere i dybden om strategi og taktik på aktiemarkedet. Du kan følge os på de sociale medier for at få nyheder om events og arrangementer.

Personlige eller digitale møder

Vi er altid klar til at drøfte investeringer med vores kunder både telefonisk, personligt eller digital. Kontakt vores porteføljemangers direkte her.

Advice Capital på sociale medier

Aktieinvesteringer

Få dybere indblik i enkelt investeringer

Find dem her

I en verden i forandring tilbyder vi strategier du ikke finder andre steder

4 unikke fonde

Vores kapitalforvaltning tager udgangspunkt i 2 specialiserede fonde indenfor biotek og robotics og 2 generelle investeringsstrategier kaldet Vision og Globale.

Fondene har det til fælles at vi investerer i vækstselskaber.

Fra vækst til en rimelig pris til transformativ vækst.

Vi investerer i selskaber der forandrer fremtiden ligefra banebrydende cancer lægemidler til robotstyret produktion og kunstig intelligens.

Det er virksomheder med fremtiden og væksten foran sig og er dermed ikke i samme udstrækning påvirket af makro økonomien.

Vores biotek fond har idag 73% af fonden i lægemidler godkendt indenfor de sidste 3 år.

Vision fonden investerer i strukturelle vækstlommer indenfor miljøvenlige aktier, teknologi og sundhed.

Vores Globale fond investerer i kvalitetsselskaber med solid vækst og med markedsførende position.

Vores Robotics fond investerer i fremtidens automatiseringsteknologi og AI.

I forbindelse med vores børsnotering af Vision og Biotek kan du se vores videoer præsentationer under de enkelte fonde ved at klikke på linket nedenunder.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Få vores månedsrapporter i din indbakke

ADVICE CAPITAL BREAKTHROUGH BIOTECH
ISIN: DK0061813250
læs mere
ADVICE CAPITAL GLOBALE
ISIN NUMMER:
DK0060696656
læs mere
ADVICE CAPITAL VISION
ISIN NUMMER:
DK0061813177
læs mere
ADVICE CAPITAL ROBOTICS (AIF)
læs mere